Filosofie

Fii Onest, Altex Te Face Modest

Cumpără orice produs de pe siteul Altex sau Media Galaxy în perioada 5 August 2022 și 31 Martie 2022, adaugă o recenzie onestă și primești un voucher în valoare de 10 lei pentru fiecare recenzie. Cupon valabil la următoarea ta achiziție.

Eu am comandat 3 produse și am scris câte o recenzie la fiecare. Am primit 30 de lei. Cu acești bani am să îmi comand alte 3 produse la care am să scriu alte 3 recenzii și am să primesc alți 30 de lei. Promoția este pe bune și se termină pe 31 Martie 2023.

10 Lei Voucher Cadou de la Altex • Luxul Sărăciei
10 Lei Voucher Cadou de la Altex • Luxul Sărăciei

Ține cont de cerințele organizatorului, recenzia să fie onestă, să cuprindă detalii pozitive și să fie din perspectiva personală. Completează toate câmpurile.

Scrie în limba română cu diacritice. Exprimă-te civilizat fără injurii sau comparații negative. Notează caracteristicile, funcționalitățile, specificațiile produsului sau serviciului achiziționat și evaluat. Oferă opinia personală, sinceră, corectă, neînșelătoare și constructivă. Să nu conțină date sau informații cu caracter personal. Nu folosi nume ale altor branduri sau comercianți.

Ai aflat prima oară de pe @luxulsărăciei, dă și tu mai departe!

Maurice

Matei

Am scris această carte din experiența mea și a prietenilor mei. Alături de ei am trăit sărăcia înainte să cunosc adevărata bogăție. Prezenta lucrare este o antologie de întâmplări haioase dar adevărate, culese de la prieteni ipocriți, autori ratați, taximetriști alcoolici și interlopi sentimentali. Nu vei deveni bogat, dar cu siguranță vei deveni mai puțin sărac!

Dragul meu,

Cartea Luxul Sărăciei nu te face bogat dar cu siguranță te face mai puțin sărac. Scrisă din lacrimile dușmanilor, te vei distra, vei descoperi ce au făcut alții și o să primești răspunsuri la întrebări complexe. Te aștept să răsfoiești cartea în cea mai luxoasă cafenea de specialitate din București. Vino și tu la Milu Café de pe strada Nicolae Filipescu 52, de Luni până Sâmbătă de la 09:00 la 15:00.

Articol recomandat

Milu Café

Te aștept să răsfoiești cartea în cea mai luxoasă cafenea de specialitate din București. Vino și tu la Milu Café de pe strada Nicolae Filipescu 52, de Luni până Sâmbătă de la 09:00 la 15:00

10 Bani

Mă întreb oare dacă cineva s-ar apleca în fiecare zi după 10 bani găsiți pe jos. Eu unul nu aș face-o! Mă simt de parcă sunt ultimul boschetar care se apleacă după o monedă fără valoare.