Drepturile dumneavostră

Drepturile Dumneavoastră

Momentan nu aveți niciun drept dobândit. Va trebui să citiți și să aplicați cel puțin Luxul Sărăciei înainte de a vă revendica drepturile.

Maurice

Matei

Am scris această carte din experiența mea și a prietenilor mei. Alături de ei am trăit sărăcia înainte să cunosc adevărata bogăție. Prezenta lucrare este o antologie de întâmplări haioase dar adevărate, culese de la prieteni ipocriți, autori ratați, taximetriști alcoolici și interlopi sentimentali. Nu vei deveni bogat, dar cu siguranță vei deveni mai puțin sărac!

Dragul meu,

Cartea Luxul Sărăciei nu te face bogat dar cu siguranță te face mai puțin sărac. Scrisă din lacrimile dușmanilor, te vei distra, vei descoperi ce au făcut alții și o să primești răspunsuri la întrebări complexe. Te aștept să răsfoiești cartea în cea mai luxoasă cafenea de specialitate din București. Vino și tu la Milu Café de pe strada Nicolae Filipescu 52, de Luni până Sâmbătă de la 09:00 la 15:00.

Articol recomandat

Milu Café

Te aștept să răsfoiești cartea în cea mai luxoasă cafenea de specialitate din București. Vino și tu la Milu Café de pe strada Nicolae Filipescu 52, de Luni până Sâmbătă de la 09:00 la 15:00

Degustări Fără Remușcări

Trăiam din alocația copiilor când mi-am adus aminte de un străvechi obicei. Mersul la biserică. Atât pentru Dumnezeu cât și pentru mâncare. Acolo fac rost de covrigi, colivă și chiar mâncare adevărată cum ar fi pulpe de pui și orez. Astăzi vânez toate sărbătorile de hram, praznic, Moși, Înălțare sau chiar pomeni care vin la pachet cu mâncare și băutură.