Filosofie

Odioasă Crimă

Pur și simplu nu îmi plăcea de fața lui. Dar din obișnuință nu mergeam în altă parte. Nu aveam încotro! Îmi dădea tot timpul sfaturi estetice. Lucru care mă enerva la culme! Luăm sauvage la spate ca să îți pună în evidență umerii. Spălăm și barba să îți dea un contur mai masculin. Acum îi dăm cu ceară care o să mătuiască părul.

Lăsam câte 10 lei bacșiș la fiecare vizită, 30 lei pentru fiecare tunsoare, iar dacă pomeneam de barbă, sub 20 de lei nu scăpam. Așa că m-am decis să scap eu de el înainte să scape el de mine.

Principalul motiv al odioasei mele crime economice nu a fost gelozia, ci dorința mea de a economisi cu nesaț. Până la urmă, banii pleacă, dar pletele rămân.

În total, plăteam pentru tuns și aranjat barbă, 1.440 de lei pe an. Acum, banii economisiți îi pun deoparte să îmi cumpăr geacă de piele. Recunosc că mi-am cumpărat o mașină de tuns barba care m-a dus la vreo 180 lei, un Remington de pe OLX, dar asta a fost o singură dată. Ce rost avea să plătesc în fiecare lună pentru ceva ce pot să îmi fac și singur.
Astăzi am plete, barbă și păr pe spate ce îmi țin buzunarele astupate.

Astfel, în 18 luni de Luxul Sărăciei, am scăpat de frizer și am economisit 1.980 de lei.

Maurice

Matei

Am scris această carte din experiența mea și a prietenilor mei. Alături de ei am trăit sărăcia înainte să cunosc adevărata bogăție. Prezenta lucrare este o antologie de întâmplări haioase dar adevărate, culese de la prieteni ipocriți, autori ratați, taximetriști alcoolici și interlopi sentimentali. Nu vei deveni bogat, dar cu siguranță vei deveni mai puțin sărac!

Dragul meu,

Cartea Luxul Sărăciei nu te face bogat dar cu siguranță te face mai puțin sărac. Scrisă din lacrimile dușmanilor, te vei distra, vei descoperi ce au făcut alții și o să primești răspunsuri la întrebări complexe. Te aștept să răsfoiești cartea în cea mai luxoasă cafenea de specialitate din București. Vino și tu la Milu Café de pe strada Nicolae Filipescu 52, de Luni până Sâmbătă de la 09:00 la 15:00.

Articol recomandat

Milu Café

Te aștept să răsfoiești cartea în cea mai luxoasă cafenea de specialitate din București. Vino și tu la Milu Café de pe strada Nicolae Filipescu 52, de Luni până Sâmbătă de la 09:00 la 15:00

Bagă-l în Perfuzii

Student fiind, trebuia să mă descurc și eu cumva. Joi și Vineri puneam muzică în R2, iar Sâmbătă și Duminică eram ospătar la Shorley. În rest, eram atât de beat încât dormeam buștean pe un burete găurit de ziceai că este cașcaval elvețian.