Filosofie

Fără Balsam

Merg prin magazine, alerg printre rafturi și încerc să găsesc balsamul ăla de-i făcea reclamă. Pe tocuri, fiți gata, start! Zeci de cărucioare se împleticesc printre raioane scârțâind de groază. Pe fața mea se prelinge o transpirație în timp mă arunc după ultima sticlă de Ultra Moale cu extract de Coada Șoricelului. Ultima fiță, zise televizorul din telefon!

Mama mă-sii de reclamă, ce te mai corupe! Dar și eu proastă să cred tot ce mi se zice. Da, da, după ce m-am ostenit să fac rost de balsamul vieții care cică îmi aduce fericirea în relație, mă apuc să spăl fiecare cămașă a lui bărbată-miu, iar el se pișă pe ea de mireasmă, că o savureză ca un gentleman adevărat, cu bere la pet și alune Felix.

Știi ceva, eu nu mai iau balsam de rufe, oricum nici nu observă. Mai bine îmi cumpăr eu ceva pentru sufletul meu, nu pentru confortul lui. Adevărul este că majoritatea detergenților lichizi pe care îi găsești la raft au deja balsam în compoziție și nu mai ai nevoie de un altul cumpărat separat. Trebuie doar să te asiguri că speli rufele la timp și apoi le întinzi bine ca să se usuce și să se aerisească.

Astfel, în 18 luni de Luxul Sărăciei, am renunțat la balsam de rufe și am economisit

Maurice

Matei

Am scris această carte din experiența mea și a prietenilor mei. Alături de ei am trăit sărăcia înainte să cunosc adevărata bogăție. Prezenta lucrare este o antologie de întâmplări haioase dar adevărate, culese de la prieteni ipocriți, autori ratați, taximetriști alcoolici și interlopi sentimentali. Nu vei deveni bogat, dar cu siguranță vei deveni mai puțin sărac!

Dragul meu,

Cartea Luxul Sărăciei nu te face bogat dar cu siguranță te face mai puțin sărac. Scrisă din lacrimile dușmanilor, te vei distra, vei descoperi ce au făcut alții și o să primești răspunsuri la întrebări complexe. Te aștept să răsfoiești cartea în cea mai luxoasă cafenea de specialitate din București. Vino și tu la Milu Café de pe strada Nicolae Filipescu 52, de Luni până Sâmbătă de la 09:00 la 15:00.

Articol recomandat

Milu Café

Te aștept să răsfoiești cartea în cea mai luxoasă cafenea de specialitate din București. Vino și tu la Milu Café de pe strada Nicolae Filipescu 52, de Luni până Sâmbătă de la 09:00 la 15:00

Drepturile Dumneavoastră

Momentan nu aveți niciun drept dobândit. Va trebui să citiți și să aplicați cel puțin Luxul Sărăciei înainte de a vă revendica drepturile.