Drepturile dumneavostră

Drepturile Dumneavoastră

Momentan nu aveți niciun drept dobândit. Va trebui să citiți și să aplicați cel puțin Luxul Sărăciei înainte de a vă revendica drepturile.

Maurice

Matei

Am scris această carte din experiența mea și a prietenilor mei. Alături de ei am trăit sărăcia înainte să cunosc adevărata bogăție. Prezenta lucrare este o antologie de întâmplări haioase dar adevărate, culese de la prieteni ipocriți, autori ratați, taximetriști alcoolici și interlopi sentimentali. Nu vei deveni bogat, dar cu siguranță vei deveni mai puțin sărac!

Dragul meu,

Cartea Luxul Sărăciei nu te face bogat dar cu siguranță te face mai puțin sărac. Scrisă din lacrimile dușmanilor, te vei distra, vei descoperi ce au făcut alții și o să primești răspunsuri la întrebări complexe. Te aștept să răsfoiești cartea în cea mai luxoasă cafenea de specialitate din București. Vino și tu la Milu Café de pe strada Nicolae Filipescu 52, de Luni până Sâmbătă de la 09:00 la 15:00.

Articol recomandat

Milu Café

Te aștept să răsfoiești cartea în cea mai luxoasă cafenea de specialitate din București. Vino și tu la Milu Café de pe strada Nicolae Filipescu 52, de Luni până Sâmbătă de la 09:00 la 15:00

Cimitirul Încercărilor

Dragă cititorule, acest cimitir este imens. Așa că mergi printre mormintele altora și sapă-ți groapa pentru că într-o zi vei fi chiar tu în ea. Probabil citești textul ăsta cu gândul că te va motiva. Te aștepți să-ți zic că ești cel mai tare din parcare. Ei bine, dacă ai o idee șmecheră de afacere dar nu faci nimic cu ea, e mai rău decât dacă încerci să o pui în aplicare și pierzi. Sau dacă vrei să te bagi într-o relație dar nu o faci, crezând că o să eșuezi. Dar ai dreptate, pentru că șansele-s mari să dai chix. Dacă am vorbi de procente, ți-aș spune 99% eșec și 1% reușită.